Søndag, 7. juni 2020 — af Karina Didriksen

Se billedet: Sådan så Lars Mikkelsen og familien ud for 20 år siden

Lars Mikkelsen, Lue Støvelbæk og Anette Støvelbæk
Lars Mikkelsen, Lue Støvelbæk og Anette Støvelbæk
Foto: Alex Tran, Hanne Juul og Martin Høien
Skuespillerparret Lars Mikkelsen og Anette Støvelbæk har en lang karriere bag sig, og i dag er sønnen Lue gået i forældrenes fodspor.

56-årige Lars Mikkelsen er både en fantastisk fortæller i DR’s ”Grænseland”, en succesfuld skuespiller og en stolt familiefar.

Han fik sit store internationale gennembrud i ”Forbrydelsen” i 2007, men allerede for 20 år siden var han godt på vej til at blive et kendt ansigt i Danmark.

Lars Mikkelsen havde medvirket i tv-serien ”Strisser på Samsø” i 1997, og i år 2000 kunne han opleves i tv-serien ”Edderkoppen”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I forældrenes fodspor

På det tidspunkt havde Lars Mikkelsen været gift med skuespilkollegaen Anette Støvelbæk i 11 år, og parret var forældre til sønnen Lue på fem år. Yngste-sønnen Thor blev først født i 2002.

I dag er 25-årige Lue Støvelbæk gået i forældrenes skuespillerfodspor og er blevet kendt for rollen som Leslie Frigh i ”Badehotellet”.

Se billedet herunder, hvor Lars Mikkelsen, hustruen Anette Støvelbæk og sønnen Lue var til en premiere for 20 år siden.

Foto: Martin Høien

Lars Mikkelsen og Anette Støvelbæk stillede op til billeder sammen i år 2000. Dengang var Støvelbæk aktuel i Morten Korch-serien ”Ved stillebækken”. 

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden