Fredag, 26. februar 2016 — af af Lisbeth Grube

SE BILLEDET: Sisse Fisker har nydt to måneders rejse med familien

Sisse Fisker.
Sisse Fisker.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
TV-værten Sisse Fisker vrider det sidste ud af eventyrrejsen med manden og deres to børn.

To måneder under fjerne himmelstrøg med masser af oplevelser og nærvær med familien! Sådan har Sisse Fisker tilbragt første del af året - og hun suger den sidste sol ud af eventyret med manden Sune Mogensen og børnene, Samuel, 5, og Isak, 4, inden turen atter går hjem til kolde Danmark.

- Nyder næstsidste dag på stranden med min trio. Tænk at vi har været på tur i snart to måneder. Hvor blev tiden af?, skriver Sisse Fisker på dette glade Instagram-foto, som BILLED-BLADET har fået lov til at vise.

Sisse Fisker og Sune Mogensen med drengene Samuel og Isak.
Foto: Privat

Rejsen har bl.a. gået til Bali, Cambodja, Vietnam og Malaysia, og Sisse og hendes familie har svømmet, sejlet og snorklet sig gennem et hav af indtryk i fremmede egne. Hele vejen igennem har de oplevet sammen - og det var præcis formålet med turen:

- Det bliver simpelthen så fedt at komme på eventyr med drengene. Det primære er, at vi skal være sammen som familie, men vi vil også ud at se noget, og vi skal besøge lokalsamfund, sagde en forventningsfuld Sisse Fisker til BILLED-BLADET før afrejsen.

SE MERE: Video fra Sisse Fiskers drømmeferie

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden