Tirsdag, 25. april 2017 - af Majken Munk

SE BILLEDET: Sofie Lindes store forandring

Sofie Linde
Sofie Linde
Foto: Birger Storm
Der er sket en ændring ved ”X Factor”-værten Sofie Lindes udseende. Hun har nemlig fået farvet håret, og særligt to personer har inspireret hende.

Det er svært at overse Sofie Lindes nye hårfarve. Normalt er seerne vant til at se hende med naturligt blonde lokker, men de er blevet skiftet ud med en helt platinblond farve.

Og TV-værten fortæller på sin instagramprofil, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe billedet fra, hvem hun har draget inspiration fra. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er KUN @ninalarsenartist (Nina Larsen, hår- og makeupartists Instagramprofil red.) der ved, hvad man mener, når man siger, at man gerne vil ligne en bastard af Gandalf og Gud, skriver TV-værten til et billede af sit nye hår. 

Det er Nina Larsen, som har farvet Sofie Lindes hår. Og hun er også kvinden bag TV-værtens lokker, når hun byder velkommen på ”X Factor”-scenen. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Sofie Lindes finurlige frisurer 

Der er ikke tvivl om, at Sofie Linde godt kan lide at skille sig ud. Det beviste hun også i denne sæsons ”X Factor”, hvor hendes hår tog meget af opmærksomheden.

Hun har både haft lyserøde spidser, bladguld i hovedbunden og påsatte Swarovski-krystaller i sit hår.

- Jeg kan godt lide at inspirere til at være anderledes. Det behøver ikke at være så kedeligt altid, fortalte Sofie Linde til BILLED-BLADET i ”X Factor 2017”-semifinalen.

LÆS MERE: Sofie Linde skal giftes: Sådan friede Joakim

Sofie Linde
Sofie Linde
Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden