Fredag, 23. december 2022 - af Liz Rørsig

Se det søde billede: Mette Bluhme Rieck midt i flytning: Klar til at fejre sønnen Billes første jul

Mette Bluhme Rieck
Mette Bluhme Rieck.
Foto: Lars H. Laursen
Mette Bluhme Rieck og familien er flyttet ud af lejligheden og har fundet et midlertidigt sted at bo, indtil det nyrenoverede hus er færdigt. Så julen bliver et åndehul midt i flyttekasser.

Mette Bluhme Rieck og kæresten Kasper Nielsens jul er præget af flyttekasser. Familien er flyttet fra lejlighed til hus – med et mellemstop, indtil det nye hjem er færdigrenoveret. Men jul skal det nok blive sammen med Viggo, 4, og Bille på snart et år. 
Lille Billes første jul skal fejres sammen med Mettes familie i det jyske. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Vi tager til min far og hans kæreste i Jylland og holder jul med min lille- og storesøsters familier, så det bliver mega hyggeligt. Det glæder jeg mig til, fortæller Mette Bluhme Rieck til BILLED-BLADET. DR1-værten glæder sig også til Billes første juleaften.

– Julen er børnenes fest og den bliver kun bedre af, at man oplever den sammen med dem. Viggo er sikker på, at julemanden kommer, så måske kan jeg lokke min far eller en onkel til dén tjans. Ellers må jeg ringe til den rigtige julemand, siger Mette Bluhme Rieck med et smil. 
Læs mere om andre kendte og deres første jul med en lille ny og se de søde familiefotos i BILLED-BLADET nr. 51, der kom på gaden den 21. december 2022.

Mette Bluhme Rieck
Kasper og Mette med børnene Viggo og Bille.   
Foto: Lars H. Laursen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden