Onsdag, 4. november 2020 - af Karina Didriksen

Se hvilke to stjerner der vil give dig julefeber i år

"Julefeber" på DR1.

"Julefeber" på DR1. 

Foto: Christian Geisnæs/DR
Der er både unge stjerneskud og garvede skuespillere på rollelisten i DR’s nye julekalender ”Julefeber”.

Julefeberen rammer hele landet, når der i december er premiere på DR’s nye, store julekalender. Den har titlen ”Julefeber” og har både store stjerner og unge stjernefrø på rollelisten.

To af de velkendte navne har tidligere medvirket i populære julekalendere. Det er Bodil Jørgensen og Peter Frödin, som blandt andet er kendt fra ”Rytteriets Jul” og ”Labans Jul”.

Den nye julekalender foregår på Det Kongelige Teater i København og handler om drengen Bjørn (spillet af Silas Cornelius Van), som føler sig forkert. Han flytter ind på teaterets loft sammen med sin far og lillesøster, fordi de ikke har råd til at bo i deres lejlighed.

På teateret møder Bjørn balletdanseren Frede, og snart begynder han at få følelser for hende. Men han har svært ved at styre sin krop, og det viser sig, at der måske er magi på spil.  

En skør mormor

I ”Julefeber” har Bodil Jørgensen rollen som Rigmor, der er børnenes lidt skøre mormor, og som besidder særlige evner. Peter Frödin spiller den lidt finurlige balletmester på Det Kongelige Teater.

Temaet i den hyggelige og magiske julekalender er, at man skal turde være sig selv, og at man ikke behøver at være som alle andre.

”Julefeber” får premiere på DR1 tirsdag den 1. december kl. 19.30. Julekalenderen kan også ses på DRTV fra morgenstunden hver dag i december.

Her ses hele holdet fra årets nye julekalender: Peter Frödin, Bodil Jørgensen, Joachim Fjelstrup, Maria Szigethy, Silas Cornelius Van og Selma Sol í Dali.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden