Se med på TV: Otto Brandenburg flyttede ind hos Ulla Pia

Otto Brandenburg.

Otto Brandenburg.

Foto: DR
Baggårdspumaen Otto Brandeburg havde nogle flyvske år, hvor han ikke rigtig kunne finde ståsted. Hjælpen fandt han hos Dansktop-sangerinden Ulla Pia, fortæller hun i "Dansktoppens Stjerner".

Otto Brandenburg var et hit hos de unge, danske piger, lige indtil engelsktalende stjerner som Cliff Richard vandt ungmøernes hjerter. I en tid rejste Otto Brandenburg til udlandet for at prøve lykken der - og vendte i 1967 hjem uden en krone på lommen.

Dansktopsangerinden Ulla Pia var kollega og veninde til sangeren og fortæller i TV-programmet "Dansktoppens Stjerner", der genudsendes på DR K den 19. januar klokken 19.25, hvordan hun hjalp Brandenburg.

Ulla Pia
Foto: DR

Ulla Pia

- Pludselig står han ude på vores måtte og spørger, om han må bo hos os. Det sagde jeg ja til. Og så boede han på min sofa i halvandet år .., fortæller Ulla Pia.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Otto Brandenburg boede hos ægtepar i fire år

Med i "Dansktoppens Stjerner" er et gammelt DR-klip, hvor Otto Brandenburg fortæller, at han i Dragør fandt et ægtepar på en kro, som tog ham med hjem og lod ham blive i fire år.

Selv om Ulla Pia havde sendt ham afsted, prøvede hun stadig at hjælpe sin kammerat.

LÆS MERE: NOSTALGI: Husker du, da Otto Brandenburg var med i Four Jacks?

Flyttede ind hos Jørgen Ryg

Sammen sang de "Sangen har vinger" i 1969, og Ottos talent kunne ikke holdes nede. Han medvirkede nu i film, sang børnesange og kom på Dansktoppen.

Finde sit eget sted kunne han dog ikke, og han flyttede derfor ind hos Jørgen Ryg.

Hør resten af historien om Otto Brandenburg i "Dansktoppens Stjerner" den 19. januar kl. 19.25 på DR K eller klik og se programmet her: dr.dk/tv.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden