Torsdag, 3. november 2016 — af af Emma Jespersen og Holger Harild

SE VIDEOEN: Johannes Langkildes søn går i fars TV-fodspor

Johannes Langkilde
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
USA-korrespondent Johannes Langkilde har i tre år sendt nyheder hjem til de danske seere. Nu går hans søn Andreas i sin fars TV-fodspor.

Æblet falder ikke langt fra stammen, siger man. Og det gælder også DR’s korrespondent Johannes Langkildes søn, Andreas Langkilde, der er blevet interviewet om livet i USA til DR’s børnenyheder Ultra Nyt.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Svært ved at huske danske ord

I indslaget til Ultra Nyt fortæller 8-årige Andreas Langkilde om livet i USA, og hvordan det mon bliver at komme hjem til Danmark til marts. Han har nemlig kun prøvet at gå i amerikansk skole, og har derfor svært ved at huske nogle danske ord.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Johannes Langkilde får job i USA

- Jeg håber, jeg lærer det, når jeg kommer hjem, siger Andreas Langkilde i TV-klippet. Hans far Johannes mener dog, at han bare skal holde fast i at læse Anders And, så skal det nok gå.

Pyntet op til Halloween

Andreas Langkilde viser også, hvordan familien på fire, der har boet i Washington i tre år, har pyntet op til Halloween. Det er en stor og vigtig tradition i USA, og de har derfor gjort sig meget umage med at pynte op, fortæller han.

Se den søde video med Langkilde junior her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden