SE VIDEOEN: Sigurd Barrett komponerer hit med sin datter

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Børneværten Sigurd Barrett har lavet en musikvideo med sin datter Ellinor med titlen ”Alle har ret til at leve”.

Den 50-årige børnevært Sigurd Barrett elsker sang og musik, og derfor har det ligget lige for, at han nu udgiver en musikvideo med sin 11-årige datter Ellinor.

Titlen er ”Alle har ret til at leve”, og den stolte far har selvfølgelig lagt musikvideoen, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ud på sin Facebook-profil.

- Se eller gense den nye video med min datter Ellinor og mig. Den handler om det, alle mennesker har ret til her i verden, skriver Sigurd Barrett.

Musik-passionen varer ved

Sigurd Barrett og datteren Ellinor optræder sammen i musikvideoen, hvor de to danser i forårslandskabet til tonerne fra musikken.

I starten af året kunne Sigurd Barrett fejre sin 50-års fødselsdag, og det er altså tydeligt, at hans passion for musik varer ved.

Han er især kendt for børneprogrammet ”Sigurds Bjørnetime” på DR1 og senere for ”Hit med sangen” på samme kanal.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Sigurd Barret præsenterede musikprojekt

Den populære multikunstner er far til i alt fem børn fra sit ægteskab med operasanger Winnie Merete Barrett, og dem dyrker han altså musikken sammen med.

Nu danner Sigurd Barrett par med den 24 år yngre violinist Heidrun Petersen, og det er tydeligt, at parret er meget forelskede.

LÆS MERE: Sigurd Barrett skriver og optræder i Anders And-blad

Sidste år præsenterede Sigurd Barrett desuden projektet ”Sigurd fortæller danmarkshistorie”, hvor to af hans døtre og kæresten skal medvirke.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden