Seje Julie Berthelsen fik dramatisk løbe-debut

Julie Berthelsen ved løbets start, da solen endnu skinnede.

Julie Berthelsen ved løbets start, da solen endnu skinnede.

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Julie Berthelsen gennemførte Cph Half Marathon, selv om løbet blev aflyst på grund af voldsomt vejr, da hun manglede fire kilometer.

Humøret var helt i top, og formen var så god, som den kunne blive, da Julie Berthelsen ankom til Fælledparken søndag morgen for at deltage i Cph Half Maraton 2017. Kun otte uger havde Julie trænet til løbet, men hun havde både modet og troen på, at det nok skulle lykkedes at gennemføre det næsten 21 kilometer lange løb gennem Københavns gader.

Og gennemførte gjorde den charmerende sangerinde, forfatter og foredragsholder også, omend det blev rigtig meget på trods af omstændighederne. Undervejs i løbet åbnede sig nemlig et skybrud af enorme dimensioner over løberne, og da Julie manglede fire kilometer, blev løbet faktisk aflyst på grund af vandmængderne i målområdet.

 

Regn, torden, lyn og hagl

- Jeg manglede kun fire kilometer, så jeg besluttede at forsætte, ligesom mange andre løbere også gjorde. Men det var en absurd ilddåb, jeg fik på ruten. Regn, torden, lyn og hagl og så var der ambulancer alle vegne. 

- Da jeg havde løbet 9-10 kilometer, løb jeg på rent is. Det fik jeg meget ondt i knæet af. Så de sidste 10 kilometer løb jeg med smerter i knæet. Jeg kom i mål i tiden 2.44, og jeg havde sat mig en tid på 2.40, så det er jeg meget tilfreds med, fortæller Julie Berthelsen i en video, som hun har lagt op på sin facebook.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden