1. nov. 2016
Af Lisbeth Grube

Sidste dag sammen for Arvingerne

Arvingerne på DR1.
Arvingerne på DR1.
Foto: Per Arnesen
Mandag måtte de fire søskende fra hitserien ”Arvingerne” sige farvel til hinanden efter næsten fire år. Fra den 1. januar kan de følges for sidste gang på DR1.

De har kæmpet i kærlighed og kriser foran kameraet i optagelser, der har strakt sig over snart fire år, men mandag var sidste optagedag for ”Arvingerne”.

Tredje og sidste sæson af den dramatiske DR1-serie var i kassen, og dermed var det tid til et endeligt farvel for de fire søskende fra Grønnegaard og de øvrige karakterer. På en følelsesladet dag tog holdet afsked med hinanden, og både Mikkel Boe Følsgaard, Carsten Bjørnlund og Marie Bach Hansen, som spiller henholdsvis Emil, Frederik og Signe, sendte kærlige hilsner til deres TV-familie på Instagram.

Producent stolt af Arvingerne

For seriens producent Karoline Leth har arbejdet med ”Arvingerne” været helt særligt.

- Jeg kan kun sige, at jeg er fyldt med dyb taknemmelighed og stolthed over at have arbejdet sammen med hovedforfatter Maya Ilsøe, production designer Mia Stensgaard, instruktørerne Heidi Maria Faisst, May el-Toukhy, Trine Dyrholm og Pernilla August. Og med de mest vidunderlige, dybt kompetente og dedikerede skuespillere, fortæller Karoline Leth til BILLED-BLADET og roser også hele filmholdet.

”Arvingerne III” kan følges fra 1. januar 2017 på DR1.

LÆS MERE: "Arvingerne" er et hit i udlandet

Læs mere om: