12. nov. 2017
Af Juliane Olsen

Sigurd Barrett: Sådan har jeg tabt 10 kilo

Sigurd Barrett
Sigurd Barrett
Foto: Martin Høien
TV-børneværten Sigurd Barrett har tabt 10 kilo, så nu ønsker han sig nyt tøj til jul.

Den 50-årige TV-børnevært Sigurd Barrett, der er aktuel med bogen ”Sigurds Danmarkshistorie”, har tabt sig 10 kilo, og nu ønsker han sig nyt tøj i julegave.

Ingen alkohol og sukker

Han har allieret sig med en diætist for at tabe sig de mange ekstra kilo, der er røget ved at dyrke mere motion og spise sundere.

- Jeg er begyndt at dyrke motion og spise sundere, så jeg har droppe alt, hvad der hedder alkohol, sukker og stivelse, siger Sigurd Barrett til BILLED-BLADET.

Bogen har haft stor succes

Han var tilstede ved den årlige bogmesse BogForum i Bella Center i København for at promovere sig nye bog om Danmarks historie.

Bogen har haft en stor succes, og det er den nybagte forfatter selvfølgelig rigtig glad for, så det var en glad mand, der deltog i bogmessen.

- Der er en stor interesse for vores historie i denne tid, og bogen har været mit største projekt nogensinde, siger TV-børneværten.

Danmarks konger har ikke været søde

Nu barsler Sigurd Barrett snart med ”Sigurd fortæller om kongerækken”, der fortæller om alle Danmarks konger og regerende dronninger.

- Jeg fortæller om alle de krige, der har været og om opfindelserne – og så må jeg sige, at kongerne ikke har været lige søde alle sammen, siger han.

”Sigurd fortæller om kongerækken” udkommer den 30. november.

Læs mere om: