Silas Holst får nyt værtsjob

Silas Holst.

Silas Holst.

Foto: Hanne Juul
Sammen med sin radiovært-kollega Stine Rosengren skal musical- og ”Vild med dans”-stjernen Silas Holst være vært ved Nytårskoncert i K.B. Hallen.

Stine Rosengren og Silas Holst er radioværter sammen på DR P2 programmet ”The Sound of Musical”.

I en pressemeddelelse oplyses, at når Danmarks Radios Underholdningsorkester inviterer til Nytårskoncert og Wienerbal den 11. januar 2020 i K.B. Hallen, bliver det med netop Stine Rosengren og Silas Holst som værtspar.

Foto: DR/Presse

Med udgangen af 2019 stopper ”The Sound of Musical” efter tre år, så de to værter er uden tvivl glade for at kunne fortsætte deres samarbejde.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Vild med dans-stjerner

Ved Nytårskoncerten medvirker også en perlerække af dansere fra ”Vild med dans”, der skal danse til Underholdningsorkestret, som under ledelse af dirigent Ádám Fischer, vil spille valse, tangoer og galopper af komponister som Strauss, Lumbye, Gade og Brahms. 

Udover Silas Holst vil man også kunne opleve dansestjernerne Mie Martha Moltke, Karina Frimodt og Morten Kjeldgaard.

Publikum danser med

Der bliver også mulighed for, at publikum selv kan danse, når hallen forvandles til balsal, og fra klokken 22-23 byder der op til Wienerbal. 

Mens salen gøres klar til dette Wienerbal vil Silas Holst og de øvrige ”Vild med dans”-stjerner undervise publikum i de basale dansetrin..

 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden