Tirsdag, 12. april 2016 - af af Juliane Olsen

Sisse Fisker brød sammen under foredrag

Sisse Fisker

Sisse Fisker

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
TV-værten Sisse Fisker måtte kæmpe med tårerne under et foredrag i Aabenraa, da hun blev spurgt til sin fysiske formåen.
Den 39-årige DR-vært Sisse Fisker kvittede i sommeren 2015 sit fuldtidsjob som vært på ”Aftenshowet” til fordel for foredragsvirksomhed og velgørenhedsarbejde. En af årsagerne var også, at Sisse Fisker lider af en kronisk rygbetændelse, der langsomt nedbryder knoglerne. - Åh, hvor jeg savner at løbe! I forgårs prøvede jeg noget, jeg aldrig har prøvet før. Jeg brød grædende sammen til mit eget foredrag, skriver Sisse Fisker på sin Facebook-profil.   LÆS MERE: Sisse Fisker fester nu for syge børn i hele landet  

Sisse Fisker vil undvære smerter

Årsagen var, at en sød kvinde blandt publikum åbent havde spurgt, om DR-værten savner sit gamle aktive liv. De fleste forventede ifølge Sisse Fisker, at hun ville svare, at hun foretrak sit nuværende liv, men hun selv kunne mærke et andet svar presse sig på. Pludselig gik det nemlig op for hende, at til trods for, at hun er glad privat og jobmæssigt, savner at have en dag uden smerter.  

Sisse Fisker kæmper videre

Tidligere fløj hun nemlig ud af sengen, løb ti kilometer inden arbejde, bøjede sig ned i bruseren uden at få ondt og knoklede ti timer på arbejdet uden pauser.Dengang var det også muligt for hende at give sønnen en svingtur og at dyrke squash og spille håndbold. Sisse Fisker understreger dog, at hun vil kæmpe videre, og at sygdommen ikke skal styre hendes liv, for hun er træt af begrænsninger.   Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!    

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden