30. apr. 2015
Af Juliane Olsen

Sisse Fisker er blevet ambassadør for Ønskefonden

Sisse Fisker
TV-vært Sisse Fisker har sagt ja til at blive ambassadør for børneorganisationen Ønskefonden.
Foto: Birger Storm
TV-vært Sisse Fisker er blevet udnævnt til ny ambassadør for børneorganisationen Ønskefonden.

Den 38-årige ”Aftenshowet”-vært Sisse Fisker er netop blevet udnævnt til ny ambassadør for børneorganisationen Ønskefonden, der opfylder ønsker for børn med livstruende sygdomme.

Fra organisationens side udtrykker man stor begejstring for den nye ambassadør, der er mor til to drenge på tre og fem år.

- Jeg er sindssygt stolt over, at Make-A-Wish Ønskefonden har lyst til at gøre mig til ambassadør. Jeg har selv stået i en situation, hvor mine børn pludseligt blev syge og skulle opereres, siger Sisse Fisker til onskefonden.dk.

Sisse Fisker frygtede for operation

Sisse Fisker beskriver, hvor forfærdeligt det har været for hende at stå ved operationsbordet, og se hendes barn med et håb om, at alt gik godt.

Heldigvis for TV-værten led børnene ikke af livstruende sygdomme, men Sisse Fisker fastslår, at hun sagtens kan sætte sig ind i en sådan situation.

Derfor vil hun også gøre sit bedste for at sprede budskabet om Ønskefonden, og hendes første opgave bliver at skyde Walk for Wishes i gang, hvor Ønskefonden kan støttes med en gåtur.

LÆS MERE: Sisse Fisker lykkelig for donation.

Læs mere om: