Mandag, 31. august 2015 - af Juliane Olsen

Sisse Fisker fik foræret kjole ved velgørenhedsauktion

Sisse Fisker
TV-værten Sisse Fisker fik en kjole foræret under en velgørenhedsauktion til fordel for Ønskefonden.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
DR-vært Sisse Fisker fik en kjole foræret af en ukendt mand under en auktion til fordel for Ønskefonden forleden.

Den 39-årige TV-vært Sisse Fisker, der netop har sagt sit job op på DR, blev forleden forelsket i en sort kjole under en stor auktion til fordel for organisationen Ønskefonden.

Ønskefonden er en organisation, som Sisse Fisker er ambassadør for, der opfylder ønsker for børn med livstruende sygdomme.

TV-værten valgte at byde kjolen op flere gange, indtil den endte på en pris af 2000 kroner, men desværre havde en anden mand også set sig lun på den korte sag.

LÆS MERE: Sisse Fisker lykkelig for donation

Sisse Fisker fik kjolen

- Det ender med, at han vinder auktionen og giver 2800 kroner for kjolen. Da jeg afleverer kjolen til ham, siger han, at jeg skal beholde den!, skriver Sisse Fisker på sin officielle Facebookside.

Sisse Fisker valgte at protestere mod gaven, men manden insisterede, og han forklarede, at han blot ønskede at presse prisen op, så beløbet til organisationen kunne blive større.

Derfor er TV-værten nu den glade ejer af den smukke kjole, og hun sender et ”respekt” til manden, der endte med at være den glade giver.

Sisse Fisker endte også selv med at donere penge til Ønskefonden, da TV-værten efterfølgende vandt en auktion på en jakke, som skulle med hjem i klædeskabet.

Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden