Tirsdag, 25. august 2015 - af Lisbeth Grube

Sisse Fisker har sagt sit job op på DR

Sisse Fisker.
Sisse Fisker.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
TV-værten vil have mere tid til familien, frivilligt arbejde og at vise sine børn verden.

TV-værten Sisse Fisker tager nu hul på et helt nyt liv. For at følge sit hjerte og til gavn for hele familien, manden Sune og sønnerne Samuel og Isak.

- Ja, det er vildt: Jeg har sagt mit faste job på DR op, bekræfter Sisse Fisker til BILLED-BLADET.

Derfor har hun sagt op

- Det har jeg for at få mere tid til min mand og mine børn. Fordi jeg vil bruge endnu mere krudt på frivilligt arbejde - især mit hjertebarn SMILfonden, som holder fester for syge børn på danske hospitaler. Fordi jeg vil følge mit hjerte og rejse jorden rundt og vise mine børn verden. Første rejse bliver to måneder i blandt andet Cambodja og Malaysia til vinter, forklarer Sisse om sin beslutning på Facebook.

Gør mig fattere, men gladere

Hun har desuden planer om at bestige et bjerg, lære at surfe og holde foredrag. Og så vil hun i sit nye, selvstændige liv prioritere at sove syv timer hver nat og træne, så hun har mindst muligt ondt i ryggen, som for et par år siden blev ramt af en smertefuld betændelsestilstand.

- Min beslutning gør mig sikkert fattigere, men garanteret også gladere, fastslår Sisse Fisker og understreger, at hun fortsat vil dukke op på skærmen på DR som freelancer.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden