20. aug. 2018
Af af Lisbeth Grube

Sisse Fisker: Jeg går grundlykkelig i seng

Sisse Fisker
Sisse Fisker
Foto: Birger Storm
Sisse Fisker holder pause fra skærmen for at hellige sig familien og arbejdet for syge børn.

Sisse Fisker er flyttet ud til skov og vand, hvor hun føler sig hjemme med familien. Den sprudlende TV-vært holder pause fra skærmen for at bruge tiden til fordel for syge børn – og hun er vild med sit nye liv.

Det blå vand glimter, fuglene fløjter, og brisen finder vej fra Furesøen. Fra terrassen er der vue til vidderne – og præcis det syn forelskede Sisse Fisker sig i en solskinsdag i efteråret.

Er lykkelig

10 måneder senere vågner den 41-årige TV-vært op til den betagende udsigt hver eneste morgen. Hun og arkitektmanden Sune Mogensen er sammen med børnene Samuel, 8, og Isak, 6, flyttet fra Vanløse til Virum og er ved at skabe deres drømmehjem.

– Jeg går grundlykkelig i seng hver dag. Selv om vi stadig mangler at lave tusind ting i huset. Det er en følelse af at være landet. Jeg har længtes efter at komme ud, hvor der er højt til loftet, og jeg kan se solen stå op og gå ned, som jeg er vokset op med, fortæller Sisse, der har rødder i den rå nordjyske natur.

– Den glæde vil jeg rigtig gerne give videre til vores børn, og det er fantastisk at bo ved marker, skov og sø.

En ordentlig omgang

Det har været et kæmpe projekt at sætte huset i stand.

– Jeg var løbet skrigende bort, hvis ikke jeg havde haft Sune ved min side. Han har haft orlov fra sit arbejde for at styre ombygningen, og jeg er så taknemmelig, siger Sisse kærligt om ægtemanden.

Sisse Fisker
Sisse Fisker
Foto: Birger Storm

Læs mere om: