Sisse Fisker lettet over at undvære løbetræning

Sisse Fisker

Sisse Fisker

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

’Aftenshowet’-værten Sisse Fisker har stillet løbeskoene på hylden under sin graviditet, og hun savner ikke den daglige træning.

Mandag, 5. oktober 2009 - af Signe Ravn

Sisse Fisker, der, med fem maratonløb bag sig, efterhånden må betegnes som en erfaren kondiløber, har ikke fået mange kilometer i benene, siden hun blev gravid. Men det er gået lettere end forventet for den populære værtinde at droppe den daglige træningsrutine.

"Da jeg blev gravid, fik jeg at vide, at jeg skulle slappe af og hvile mig. Jeg troede først, at jeg ville blive som en løve i et bur, når jeg ikke kunne komme ud af løbe, men det har været overraskende nemt. For jeg har utrolig meget kvalme og været meget træt, så det gav næsten sig selv," fortæller Sisse Fisker til Søndagsavisen.

Sofaen får dog ikke selskab af Sisse hele tiden, hun sørger nemlig for at gå en halv times tur hver dag, og løbeskoene skal på igen: "Jeg løber nok ikke lige et maraton igen en uge efter fødslen, men jeg skal i gang med at løbe igen," fastslår Sisse, der er 14 uger henne i sin graviditet, i avisen.