8. maj. 2016
Af af Helle Skram de Fries

Sisse Fisker vil lave TV igen

Sisse Fisker
Sisse Fisker
Foto: Birger Storm
En ryglidelse fik hende til at stoppe på "Aftenshowet", men Sisse Fisker vil gerne tilbage og lave TV for DR.

Sisse Fisker kæmper stadig med den betændelsestilstand i ryggen, der var stærkt medvirkende til, at hun valgte at stoppe som vært på "Aftenshowet".

I øjeblikket har hun travlt med at holde foredrag om sin bog "Livets opskrift". Hun er også ambassadør for Plan og har lige været ni dage i Peru for at besøge sit 13-årige fadderbarn Jenifer.

- Men jeg vil gerne lave TV igen, og jeg har nogle aftaler med DR om at lave et program eller to om ugen. Jeg skal ikke tilbage til "Aftenshowet", jeg skal ikke være fast på DR, men det bliver noget med nogle ugentlige programmer, fortæller Sisse Fisker til BILLED-BLADET uden at kunne fortælle om det konkrete indhold af de kommende programmer.

Sisse Fisker arbejder desuden med SMIL-fonden, som hun selv har etableret, der laver ting for børn, der er indlagt på hospitalet.

- Ja, og det brænder jeg naturligivs meget for.

Mors Dag: Her er den perfekte gave

Sisse Fisker: Hårdt at skrive en bog

Om der kommer flere bøger fra Sisse Fiskers hånd, ved hun ikke.

- Det er drønhårdt at skrive en bog. Jeg synes virkelig, det var en kæmpeopgave at lave "Livets Opskrift" - en stort arbejde på tre-fire måneder. Jeg har fået tilbud om at lave flere bøger - blandt andet en rejsebog, men jeg ved ikke, om jeg gør det. Men hvis, så bliver det nok i den genre. Jeg kommer ikke til at være ghostwriter for andre og lave portrætbøger.

Men TV vil Sisse Fisker gerne lave mere af.

- Ja, jeg elsker at lave TV.

LÆS MERE: Sisse Fisker: Jeg har verdens bedste familie

Læs mere om: