Fredag, 16. marts 2018 - af Laura Dalgård Hansen

Skøn overraskelse for Vita fra X Factor

Vita
Foto: Lars H. Laursen
Vita er langt væk hjemmefra, nu hvor hun er med i X Factor, og derfor er det ekstra dejligt, at familien støtter hende og kommer på uventet besøg.

Mange af deltagerne er langt væk hjemmefra, mens de er med i "X Facto"r. Det gælder ikke mindst 17-årige Vita, som til daglig bor lidt uden for Hobro.

Og derfor er det ekstra dejligt, når familien kommer på uventet besøg.

Vita savner familien

- Jeg stod og var i gang med at øve, da det pludselig bankede på døren. Så kom Sara (Vitas søster, red.) ind, og det gav ingen mening i mit hoved, jeg var sådan ”hvad, er jeg i Aalborg?”, det var meget mærkeligt. Men det var så fedt at se hende. Jeg savner hende og resten af min familie, mens jeg er her i København, så det var megafedt, at hun lige kom forbi, fortæller 17-årige Vita. 

Man kan se det dejlige møde i aftenens ”X Factor”, som bliver sendt klokken 20 på DR1. 

Vita: Min stedfar er ved at springe af stolthed

Vita har fire ældre halvsøskende. En søster i Norge, en bror i Sverige og to søstre i Aalborg, hvor af den ene, Sara, overraskede stortalentet med et besøg i mandags. 

Vita bor til daglig i en lille by uden for Hobro med sin mor, stedfar og to småbrødre.

- De har været med hver gang og de støtter mega meget op omkring det. Jeg ved, min stedfar er ved at springe af stolthed. Han er så pinlig. Han tager et kæmpe banner med af mig, når han går rundt i Hobro, fortæller Vita til BILLED-BLADET og griner.  

Sara og Vita

Sara og Vita

Foto: Frederik Højfeldt Nielsen/DR

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden