Fredag, 31. august 2018 - af af Juliane Olsen

Sød musik med Sanne og Lina

Lina Rafn og Sanne Salomonsen.
Lina Rafn og Sanne Salomonsen.
Foto: Martin Høien
Den nye ”X Factor”-afløser på DR hedder ”LIVE”, og det bliver med de erfarne musik-kvinder Sanne Salomonsen og Lina Rafn i front som mentorer, at programmet får sæsonpremiere i aften.

Det var en sand bombe, der sprang, da DR sidste sommer meddelte, at ”X Factor” efter ti år på skærmen ville blive sendt for sidste gang på kanalen i 2018.

Men DR’s sendeflade vil på ingen måder blive tom for musik fra håbefulde talenter, for TV-kanalen er nu klar med et helt nyt format, der har titlen ”LIVE”. Talentprogrammet får premiere kl. 20 i aften, og det bliver med erfarne kræfter i form af Sanne Salomonsen og Lina Rafn, at der denne gang bliver sat fokus på liveartister.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nye boller på suppen

–  Vi er to piger på en fælles mission, hvor vi skal finde Danmarks nye live-stjerne, siger Sanne Salomonsen, da BILLED-BLADET møder hende på et pressemøde i forbindelse med sæsonstarten.

Sanne selv fik en enkelt succesrig sæson i dommerpanelet på ”X Factor”, inden programmet nu overgår til TV 2.

Også Lina Rafn har stiftet bekendtskab med det britiske TV-koncept, da det var på DR-hænder, for hun var ombord i fire sæsoner af det populære program, og hun glæder sig til, at der nu kommer nye boller på suppen hos DR.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Hjemme fra sofaen

”LIVE” vil blive sendt over de kommende otte fredage, og seerne får indflydelse på processen undervejs via en særlig app, der gør det muligt at vurdere kunstnerne hjemme fra sofaen.

Programmet er samtidig en hyldest til kunstnere, der har et særligt talent for at optræde live, hvilket afspejler tendensen på musikscenen i disse år, hvor pladesalget er faldende. Desuden vil seerne kunne glæde sig til at høre kunstnernes egne komponerede numre fremført fra DR Byen.

Værten bliver Kristian Gintberg, der er kendt fra børnekanalen Ramasjang, og som tidligere har været i front for MGP.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden