Lørdag, 25. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Sød video: Særlig person gav deltagerne fra Den store juniorbagedyst kæmpe nyhed

Den store juniorbagedyst
Den store juniorbagedyst
Foto: DR
Det var ikke hvem som helst, der overrakte de nye deltagere fra "Den store juniorbagedyst" den glædelige nyhed om, at de skal være med i programmet.

Ventetiden har været lang, men lørdag aften er der endelig premiere på den nye sæson af ”Den store juniorbagedyst”.

Mange har søgt om at være med i det populære DR-program, og de udvalgte har været gennem en lang castingproces med målet om at nå hele vejen til det efterhånden ikoniske hvide telt på Clausholm Slot.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Otte bageglade børn er kommet gennem nåleøjet, og glæden strålede ud af dem, da de fik overbragt nyheden om, at de altså skulle være med i ”Den store juniorbagedyst”.

Det var ikke hvem som helst, der fik lov at overraske dem med nyheden. Det fremgår af en sød video, som DR har delt på Instagram, og som kan ses nederst i artiklen.

Her ser man børnene sidde hver for sig med en telefon eller Ipad, mens Mille, som vandt sæson to af ”Den store juniorbagedyst”, pludselig dukker op på skærmen.

Mille
Foto: DR

- Hej. Det er Mille fra den seneste juniorbagedyst med en besked. Jeg kan huske, hvordan det var at vente på svar, om jeg fik plads i programmet. Jeg var meganervøs og spændt. Derfor er jeg glad for at fortælle, at…….. du skal være med i ”Den store juniorbagedyst”!, siger hun i videoen til de otte deltagere, hvorefter der udbryder vild begejstring.

Man kan følge den nye sæson og de otte nye deltagere fra lørdag 25. februar på DR1 og DRTV.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden