23. jul. 2020
Af John Lautrup

Søren Busk fra dynamitholdet: Så glad er han for fodbold

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Søren Busk var en stille forsvarsspiller på Danish Dynamite-landsholdet i 80'erne, men han havde det ligeså sjovt som alle andre. Og han er stadig vild med fodbold.

Søren Busk, 67 år, fortæller i videoen om sin glæde ved at være med på 80'ernes legendariske fodboldlandshold, som DR i disse uger hylder med serien "Danish Dynamite - legenden om de bedste". Og fodboldglæden er intakt hos den gamle forsvarsspiller. Han spiller stadig selv og kører ofte og gerne sine to børnebørn til træning og kampe.

Søren Busk var en af de stille i det sprudlende kollektiv omkring Preben Elkjær og Frank Arnesen, men han havde det sjovt alligevel.

- Ivan Nielsen og jeg delte værelse under VM i Mexico, og vi var jo nogle af de mere rolige typer på holdet. Men nogle gange inviterede vi Michael Laudrup, Klaus Berggreen og Jan Mølby op på værelset for at drikke den ene øl, vi hver især blev tildelt til aftensmaden. Vi rykkede sengene sammen, og så lå Mølby i midten og fortalte røverhistorier fra sin tid i Liverpool, så vi alle lå flade af grin, fortæller han.

Søren Busk gik sidste år på pension efter mange år som salgsdirektør i "Select Sport". Her fik han også afløb for sin konkurrencementalitet.

Det fortæller han om i BILLED-BLADET, der kan købes fra torsdag den 23. juli.

Læs mere om: