Søndag, 4. oktober 2020 - af John Lautrup

Søren Ryge: Dét er min største lykke

Søren Ryge

Søren Ryge

Foto: Hanne Juul
Søren Ryge er familiemenneske om en hals og glæder sig til at få mere tid med børn og børnebørn.

Søren Ryge, 75 år, har fået mere tid nu, hvor han er holdt op med at sende direkte tv fra sin berømte have på Djursland. Og han er slet ikke i tvivl om, hvem der først og fremmest skal have gavn af hans nyvundne fritid. Familien.  

- At være sammen med sine børn og børnebørn er bare topmålet af lykke og total tryghed. Tænk, hvis man ikke havde fået børn og børnebørn. Så ville livet have været så meget mindre .., ja!, siger han med stilfærdig salighed i stemmen.

Søren Ryge er far til Signe, 50 år, der er journalist på TV 2 Øst, Jens, 48 år, der er skolelærer, og Malthe, 34 år, som driver et rejsebureau for lystfiskere. De har skænket ham i alt fire børnebørn, som altså nu kan regne med at få endnu mere tid sammen med bedstefar.

Familielykken omfatter dog en noget større flok end de direkte efterkommere. Søren Ryge bor sammen med lærer Cathrine Becher, 68 år, og er i øvrigt del af en harmonisk sværm af søskende og fætre og kusiner.

– Jeg hører til de heldige, der har en god og stor familie. Vi ses rigtig meget og har det rigtig godt sammen. I mange familier er der mislyde og sorte får, men det er vi fuldstændigt lykkeligt fri for i min familie. Det gør, at man bare helhjertet kan give sig hen til det, siger han.

BILLED-BLADET har besøgt Søren Ryge i hans hjem på Djursland. Det store interview kan læses i bladet, der kom på gaden torsdag den 1. oktober. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden