20. maj. 2021
Af Karina Didriksen

Søren Vester tilbage på tv: Det kan du glæde dig til

Søren Vester.
Søren Vester.
Foto: Matias Olsson/DR
Designeren Søren Vester fra DR’s ”I hus til halsen” er snart aktuel med sit helt eget haveprogram.

42-årige Søren Vester er kendt for sine kreative løsninger og høje humør i DR’s ”I hus til halsen”, og nu vender han snart tilbage på tv.

Den jyske designer får sit helt eget haveprogram på DR1 med titlen ”Søren Vesters Have”. Her vil han give inspiration til, hvordan man får skabt det uderum, man drømmer om.

Ifølge DR bliver Søren Vesters kreative og originale ideløsninger videreført til det nye haveprogram, og der er store forventninger til den nye tv-satsning.

Overraskelser i vente

- Vi kender jo Søren Vester som utrolig idérig og original i ”I hus til halsen”, som han heldigvis skal fortsætte med at lave. Men nu får han så mulighed for at vise sin kreativitet og havekunnen i sin egen have, siger redaktionschef i DR, Søren Bo Hansen, til dr.dk og fortsætter:

- Og vi kan garantere overraskelser og usædvanlige løsninger i Sørens ambition om at skabe nye have-rum og nye måder at bruge haven på.

Programmet bliver optaget hjemme i tv-værtens egen have i midtjyske Thise, men undervejs besøger han andre dygtige havefolk og håndværkere.

”Søren Vesters Have” får premiere på DR1 torsdag den 27. maj kl. 21.25. Der bliver sendt 12 programmer hen over sommeren.

Læs mere om: