11. maj. 2016
Af af Maria Rode Olsen

Sofie Linde er vært til Safari-koncert

Sofie Linde
Sofie Linde.
Foto: Birger Storm
Sofie Linde vender tilbage til værtsrollen for en kort stund, når hun til sommer skal styre løjerne til udendørskoncerten "Safari Live" i Knuthenborg Safaripark.

Årets "X Factor"-vært Sofie Linde skal sørge for den gode stemning i Knuthenborg Safaripark til deres udendørs koncert 18. juni.

Den charmerende børnevært, der havde sin debut på "X Factor"-scenen i år, bytter TV-kameraer og dommere ud med musikglade familier og vilde dyr, når elefantmarken i Knuthenborg Safaripark fyldes op til Safari Live.

Blandt andet kommer Rasmus Walter, Gnags og Scarlet Pleasure og spiller musik, men der kommer også besøg af Sofie Lindes tidligere Ramasjang-kollega Katrine Bille, der er kendt fra programmet "Lille Nørd".

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Familiekoncert over to dage

Det er andet år, at Knuthenborg Safaripark holder "Safari Live" og i år udvides programmet til at vare både lørdag den 18. juni og søndag den 19. juni.

Søndagen byder på det nye koncept "Safari Classic", hvor store danske kunstnere som Lis Sørensen og Sebastian deler ud af deres sangskatte akkompogneret af Livgardens Musikkorps.

"Safari Live" præsenteres af Dansk Folkehjælp i samarbejde med Knuthenborg Safaripark og er Lolland-Falsters store familiekoncert. Overskuddet fra koncerten går derfor til Dansk Folkehjælp.

Billetterner er allerede sat til salg, og de kan købes via www.billetnet.dk.

LÆS MERE: Sofie Linde kåret som Årets TV-person

Læs mere om: