Fredag, 12. august 2016 — af af Majken Munk

Sofie Linde glæder sig til X Factor-jubilæum

Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Klanen fra sidste års sæson af DR-programmet X Factor er klar til endnu en hæsblæsende sæson.

Endelig er den tiende sæson af X Factor skudt i gang, og også denne gang kan DR glæde seerne med deres favoritter fra sidste sæson. Igen i år er det skønne Sofie Linde, der skal styre showet som værtinde, men hun er ikke den eneste genganger. Også i år består dommertrioen af Remee, Mette Lindberg og selvfølgelig Thomas Blachman. Trioen glæder sig selvfølgelig meget til det nye program, og ser da også frem til at skulle votere endnu en gang.
- Det er da rart at seerne stadig vil blive ved med at følge konceptet. Det gør, at jeg har mulighed for at vende tilbage til det her "tivoli" igen i år, sagde Thomas Blachman, som ser frem til en sæson med endnu flere talenter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sofie Linde: Glæder sig til jubilæum

Alle glæder sig til den nye omgang X Factor, men i år er det faktisk en endnu mere speciel oplevelse, da programmet har ti års jubilæum. X Factor er faktisk det eneste program i DR's historie, der har overlevet ti år på sendefladen.

Jubilæet er en speciel ting for hele holdet bag programmet, men specielt Sofie Linde ser meget frem til at skulle styre jubilæumsrunden.
- Jeg glæder mig helt sindssygt meget! Det er virkelig en unik chance at få lov til at være vært på et program, som har jubilæum, sagde en meget glad Sofie Linde.

DR kan endnu ikke afsløre, om det sker nye spændende ting i jubilæumsssæsonen, men mon ikke seerne kan se frem til en ligeså spændende sæson, som de forrige ni har været.

Læs mere: Sofie Linde: Jeg har nemt til tårer

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden