19. feb. 2018
Af Helle Skram de Fries

Sofie Lindes mand bliver X Factor-vikar

Sofie Linde og Joakim Ingversen
Sofie Linde og Joakim Ingversen
Foto: Birger Storm
Sofie Linde har lige født en lille datter, så den nybagte far, Joakim Ingversen, overtager jobbet som "X Factor"-vært ved første liveshow på fredag.

Det er noget af en debut, der venter 30-årige Joakim Ingversen på fredag. Her står han nemlig i spidsen for "X Factor" ved første liveshow. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Joakim Ingversen skal afløse sin hustru, 28-årige Sofie Linde, der netop har født parrets første barn. Den 17. februar kunne de nybagte forældre på Instagram fortælle: ”Så kom lille Trine”.

Første mandlige X Factor-vært

Dermed bliver Joachim den første "X Factor"-vært, der starter med et liveshow – OG den første mandlige "X Factor"-vært. Noget TV-værten glæder sig til.

I pressemeddelelsen fortæller Joakim Ingversen:

”Jeg er jo kæmpe ”X Factor”-fan, og jeg har altid drømt om at have de flotte "X Factor"-værtskjoler på. Nu får jeg endelig muligheden som den første mandlige vært! Det bliver selvfølgelig en stor udfordring, for Sofie har sat barren højt, men jeg skal gøre mit allerbedste. Sofie og jeg går gennem ild, vand og konfetti sammen, så det er helt naturligt, at det er mig, der på fredag tager kjolen på og er vikar for min hustru.”

Rutineret vært

Joakim Ingversen er rutineret og har prøvet værtsrollen flere gange. Han får da også selv brug for afløsning på ”Ultra Factor”, der sendes på børnekanalen DR Ultra.

Her bliver det Jacob Riising, der hopper i værtsrollen, og med sig har han Micki Cheng - kendt fra "Den store bagedyst"- der er Joakim Ingversens faste makker i ”Ultra Factor”.

Læs mere om: