18. okt. 2015
Af af Karina Didriksen

Sonja Richter er aktuel i Broen: Derfor sagde jeg ja til rollen

Sonja Richter.
Sonja Richter.
Foto: Birger Storm
Skuespilleren Sonja Richter har sin debut i tredje sæson af den dansk-svenske TV-serie, hvor hun spiller en kontroversiel blogger.

Der er flere nye ansigter med i tredje sæson af den dansk-svenske TV-serie ”Broen”, og 41-årige Sonja Richter er et af dem.

Hun spiller den kontroversielle og højreorienterede blogger Lise Friis Andersen, der skriver om sine ekstreme holdninger på nettet.

- Jeg sagde ja til rollen, fordi hun er en anden type end mig – hun har nogle holdninger, som hun blogger om, som man vist roligt kan sige, ikke lige er det, jeg synes, fortæller Sonja Richter til BILLED-BLADET.

Sonja Richter er ikke så hård

I ”Broen III” er der indtil videre sket flere forbrydelser, som ser ud til at have tilknytning til de holdninger, som karakteren Lise udtrykker på sin blog. Men det påvirker hende ikke synderligt.

- Jeg kunne godt mærke, at der var noget inde i hende, som var hårdere end det, der findes i mig. Men jeg vil ikke sige, hvad der er rigtigt eller forkert, for det er jo en rolle, jeg spiller, forklarer Sonja Richter.

”Broen III” sendes på DR1 hver søndag kl. 20.00.

Læs mere om: