Fredag, 12. februar 2010 - af af Helle Skram de Fries

Soulshock savner sin familie!

Carsten Soulshock

Carsten Soulshock

Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Planen var, at både dem femårige søn og den 38-årige kæreste Maxee skulle være i Danmark hos Soulshock under X Factor, men det er ikke muligt

Han går og døjer med noget forkølelse og lidt feber, men det, Carsten Soulshock døjer mest med, er savnet af kæresten Maxee og deres femårige søn Nicolaj.

- Jeg har skaffet en dejlig lejlighed her i København, og det var meningen Maxee og Nicolaj skulle være her sammen med mig, mens jeg laver X factor. Men i USA er de meget strikse med skolen, så selvom Nicolaj kun er fem, så vil de ikke acceptere, han er væk i to måneder, fortæller Soulshock, der til daglig bor i Los Angeles.

- Jeg savner dem rigtig meget, men de kommer først om to uger og er nødt til at tage frem og tilbage. Det er hårdt. Maxee og jeg har ikke været fra hinanden så længe før. Jeg savner både hende og Nicolaj rigtig meget, men han tager det faktisk meget cool. Jeg taler med dem hver dag over skype, og det er mest mig og Maxee, der piver. Nicolaj spørger bare "Are You on TV daddy?".

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Jeg glæder mig vildt til at se dem om 14 dage, sukker Soulshock, der er topklar til første X Factor-liveshow i aften.

- Jeg var, helt ærligt, ked af det, da jeg fik grupperne, men efter at have arbejdet med dem, synes jeg, alle mine deltagere står utrolig stærkt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden