Lørdag, 5. december 2015 — af Liz Rørsig

Tina Müller flytter til Herning i julemåneden

Tina Müller
Tina Müller
Foto: Martin Høien
DR Sportens Tina Müller er vært under VM i kvindehåndbold og får fast base i Jyske Bank Boxen i Herning fra den 5. til den 20. december.

Tina Müller elsker jul og december, men i år vil der ikke være så meget tid til at julehygge, for hun er vært, når DR1 viser VM i kvindeholdbold fra den 5. til den 20. december i Jyske Bank Boxen i Herning.

I studiet vil Tina også have besøg af håndboldstjernen Camilla Andersen, mens DR’s Jens Jacob Juulsager er at finde i kommentatorboksen i Herning. Han får følgeskab af den tidligere håndboldspiller Lars Krogh Jeppesen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 Jul i København

- Jeg må vente med julestemningen, til jeg kommer hjem til København. Men så giver jeg den også gas med julen, som betyder meget for mig, siger Tina til BILLED-BLADET.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Hun har netop kunnet fejre sin 38-års fødselsdag – og at hun har været vært på DR Sporten i et år. Tina glæder sig til at følge kvindelandsholdet med træneren Klavs Bruun Jørgensen i front.   

- Jeg har store forhåbninger til holdet, og jeg tror, at det vil være realistisk at nå så langt som en kvartfinale, spår sportsværten.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden