5. dec. 2015
Af Liz Rørsig

Tina Müller flytter til Herning i julemåneden

Tina Müller
Tina Müller
Foto: Martin Høien
DR Sportens Tina Müller er vært under VM i kvindehåndbold og får fast base i Jyske Bank Boxen i Herning fra den 5. til den 20. december.

Tina Müller elsker jul og december, men i år vil der ikke være så meget tid til at julehygge, for hun er vært, når DR1 viser VM i kvindeholdbold fra den 5. til den 20. december i Jyske Bank Boxen i Herning.

I studiet vil Tina også have besøg af håndboldstjernen Camilla Andersen, mens DR’s Jens Jacob Juulsager er at finde i kommentatorboksen i Herning. Han får følgeskab af den tidligere håndboldspiller Lars Krogh Jeppesen.

Jul i København

- Jeg må vente med julestemningen, til jeg kommer hjem til København. Men så giver jeg den også gas med julen, som betyder meget for mig, siger Tina til BILLED-BLADET.

Hun har netop kunnet fejre sin 38-års fødselsdag – og at hun har været vært på DR Sporten i et år. Tina glæder sig til at følge kvindelandsholdet med træneren Klavs Bruun Jørgensen i front.

- Jeg har store forhåbninger til holdet, og jeg tror, at det vil være realistisk at nå så langt som en kvartfinale, spår sportsværten.

Læs mere om: