STEM: Nu skal vinderen af Den store bagedyst findes: Hvem holder du med?

Anelise, Frederik og Sæþór

Anelise, Frederik og Sæþór

Foto: DR
Lørdag aften afsløres det, hvem der kan kalde sig for vinder af "Den store bagedyst" 2021. Det er de to dommere, der afgør, om det er Anelise, Frederik eller Sæþór, der løber med sejren, men hvem holder du med?

De sidste otte lørdage har man kunnet følge den tiende sæson af "Den store bagedyst", som igen i år har budt på tårer, vanvittige udfordringer og store sejre. 

Lørdag aften bliver det afsløret, om det er Anelise, Frederik eller Sæþór, der løber med sejren. 

Har imponeret dommerne

De har alle tre imponeret dommerne undervejs i sæsonen, og de har også alle prøvet at vinde ét eller flere mesterbagerforklæder. 

De har dog ikke nogen betydning i det sidste afsnit af "Den store bagedyst", hvor det udelukkende er deltagernes indsats i finalen, der afgør, om de kan gå hjem med det flotte trofæ. 

Vild finale 

De tre finalister skal først lave 50 små, ens receptionskager, mens de i den hemmelige udfordring i nærmest bogstavelig forstand skal lave en udgave at det trofæ, som de alle kæmper om at vinde. Dernæst venter der dem en mesterværksudfordring, hvor de skal lave en kage, der afspejler deres unikke stil, og som rummer en masse forskellige teknikker. 

Det er udelukkende dommerne, Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, der afgør, hvem der i sidste ende kan kalde sig for vinder af "Den store bagedyst" 2021. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Men hvem håber du, løber med sejren?

Giv din mening til kende herunder: 

Årets finale af "Den store bagedyst" kan ses på DR1 lørdag aften klokken 20. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden