23. apr. 2017
Af Karina Didriksen

Stéphanie Surrugue får hjælp af Johannes Langkilde

Stéphanie Surrugue og Johannes Langkilde.
Stéphanie Surrugue og Johannes Langkilde.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Efter DR-korrespondenten Stéphanie Surrugue er flyttet til Paris, ringer hun stadig til sin USA-makker Johannes Langkilde for at få gode råd.

Da Stéphanie Surrugue var korrespondent i USA, havde hun DR-kollegaen Johannes Langkilde som makker.

Med jobbet som international korrespondent i Paris er hun mere alene, men heldigvis er Langkilde kun et telefonopkald væk – især når det handler om teknik.

- Der er meget teknisk med indslag og studie på balkonen. Jeg var heldig i USA, fordi Johannes er meget god til al det tekniske, og det er jeg absolut ikke, så jeg bruger ham faktisk stadig nogle gange, fortæller Stéphanie Surrugue til BILLED-BLADET.

Langkilde er sød og hjælpsom

- Jeg ringer til Johannes for at spørge, hvordan jeg skal gøre, og han er altid så sød og hjælper mig. Men det er svært nogle gange, fordi der er stor tidsforskel mellem USA og Frankrig, siger Stéphanie Surrugue.

Den 40-årige korrespondent flyttede i februar fra Washington til Paris for at blive DR’s nye internationale korrespondent.

I BILLED-BLADET nr. 16, der udkom torsdag d. 20. april, kan du læse et stort interview med Stéphanie Surrugue fra Paris, hvor hun fortæller om sine franske rødder, en hverdag uden mand og børn samt livet som korrespondent og de omkostninger, der følger med.

LÆS MERE: Stéphanie Surrugue varmer op til præsidentskiftet

Læs mere om: