19. nov. 2015
Af af Juliane Olsen

Stéphanie Surrugue holder fri efter hektiske dage

Stéphanie Surrugue
DR-korrespondenten Stéphanie Surrugue holdt tirsdag fri på en café efter at have været på arbejde med dækningen af terrorangrebet i Paris.
Foto: Privat
DR-korrespondenten Stéphanie Surrugue har haft nogle hektiske dage under terrordækningen i Paris, og tirsdag kunne hun puste ud på en café i den franske hovedstad.

Den 38-årige DR-korrespondent Stéphanie Surrugue fik pludseligt travlt, da terroren natten til lørdag ramte Paris. Hun tog straks af sted for at dække begivenhederne i en by, der står den halvt franske journalists hjerte nært. Tirsdag var det så tid for, at hun kunne holde en velfortjent pause på en café i gode venners selskab. LÆS MERE: Stéphanie Surrugue har sidste arbejdsdag på morgen-TV

Stéphanie Surrugue fortsætter hverdagen

- Der kom tre hold af kampklædte soldater forbi, mens vi sad der, og vi bad tjeneren tage et billede, hvilket han takkede for. Han mente, det var vigtigt, at vi stadig opretholdt hverdagen, siger Stéphanie Surrugue til BILLED-BLADET. Stedet, hvor DR-journalisten havde slået sig ned, lå i en gade, der normalt er ret befærdet, men det var ikke tilfældet denne tirsdag. Samtidig kunne Stéphanie Surrugue ikke lade være med at tænke på, at det var på en café som denne, at de hele startede, mens uskyldige mennesker nød deres fredag aften. Korrespondenten er nu hjemme i god behold, hvor hun kan fortsætte hverdagen blandt kollegerne på DR.

Læs mere om: