15. sep. 2016
Af Lisbeth Grube

Stéphanie Surrugue i super form: To størrelser mindre

Stéphanie Surrugue.
Stéphanie Surrugue.
Foto: AOP
DR’s USA-korrespondent Stéphanie Surrugue er blevet fit med en kombination af kost og træning.

Stéphanie Surrugue, 39, ser superskarp ud, når hun toner frem på skærmen som DR’s USA-korrespondent. Med en kombination af kost og træning er hun kommet i flot form - og det kan mærkes på tøjet.

Jesper Høvring mener, der er røget to størrelser

- Jeg har ingen badevægt, men jeg har lige fået taget mål til en ny kjole hos designer Jesper Høvring, og han mener, at der er røget i hvert fald to størrelser siden sidste år. Og er der nogen, der har forstand på kvindelige former, så er det jo ham, siger Stéphanie humoristisk til BILLED-BLADET, der har fået lov til at vise dette Instagram-foto af hendes effektive træning.

https://imgix.billedbladet.dk/14099322_176391406120386_988833628_n.jpg
Foto: PRIVAT

Travlt med den amerikanske valgkamp

- Det er svært at passe træningen, når man konstant er på farten, så jeg forsøger at spise sundt, hvilket ikke altid er lige let her i USA. Jeg altid et par energi-barer og en grøn juice i tasken, så det ikke ender med junk food.

- Min gode ven og træner Rune Raahauge har besøgt mig i Washington, og vi trænede sammen næsten hver dag og talte om, hvordan jeg kan forsøge at leve nogenlunde sundt i det her meget hektiske liv. Derudover arbejder jeg så meget, at jeg meget sjældent rører alkohol, fordi jeg skal være klar i hovedet, fortæller Stéphanie Surrugue, der har ekstra travlt her midt i den amerikanske valgkamp.

LÆS MERE: Stephanie Surrugue: - Jeg øver mig i at være sød

Læs mere om: