16. nov. 2021
Af Liz Rørsig

Stéphanie Surrugue: Kærlighed ved første blik

Stéphanie Surrugue
Stéphanie Surrugue.
Foto: Hanne Juul
Stéphanie Surrugue elsker valg og er også på pletten til kommunalvalget. Hendes bedste valg i livet er tv-værten helt klar på.

Stéphanie Surrugue er i godt selskab med Kåre Quist og Jens Ringberg i valgstudiet på DR1, hvor trekløveret vil have overblikket over, hvad der sker på landsplan i forbindelse med kommunal- og regionsrådsvalget den 16. november 2021.

Det sker i samarbejde med andre kendte DR-værter, som er placeret i syv valgcentre rundt omkring i landet sammen med en vært fra P4.

Stéphanie Surrugue elsker valg.

- Mit store problem ved at arbejde på en valgaften er, at jeg ikke får valgflæsk, for dén tradition har vi i min familie, siger hun til BILLED-BLADET.

Traditionen tro

- Traditionen har jeg ført videre og serverer retten sammen med mine venner - blot dagen efter, fortæller DR’s internationale korrespondent.

Stéphanie Surrugues bedste valg i livet er at blive journalist, og det var kærlighed ved første blik lige fra dag ét på studiet.

- Valget er det mest afgørende, jeg har taget, for det har defineret alt i mit liv i 20 år og givet mig eventyr og oplevelser for livet. Arbejdet har også gjort, at jeg måtte tage nogle svære valg ved at rejse til udlandet og forlade familien i Danmark og den franske del og venner, da jeg rejste tilbage til Danmark, fortæller Stéphanie Surrugue, der har boet i udlandet i over fem år – i USA og senest i Paris – men i foråret flyttede hun hjem til Danmark.

Læs mere om: