24. apr. 2017
Af Karina Didriksen

Stéphanie Surrugue om livet i Paris: Jeg er landet på den rette hylde

Stéphanie Surrugue.
Stéphanie Surrugue.
Foto: Krestine Havemann
DRs internationale korrespondent i Paris, Stéphanie Surrugue, føler sig hjemme i den franske hovedstad, hvor hun er tæt på sin franske familie.

40-årige Stéphanie Surrugue kunne ikke forestille sig at lave andet end det, hun gør nu, nemlig at være DR’s internationale korrespondent med base i Paris.

Hun elsker at have travlt og nyder livet som single, efter at hun tidligere har prøvet at have fast kæreste og villa i København.

- Det kan være, jeg siger noget andet om 10 år, men lige nu er jeg på den hylde, hvor jeg skal være, fortalte Stéphanie Surrugue til BILLED-BLADET, da vi besøgte hende i Paris.

Den forkerte hylde

- Jeg har flere gange prøvet at være på en hylde, jeg ikke skulle være på, så man skal værdsætte, når man rammer noget rigtigt, fastslog korrespondenten.

Hun flyttede til Paris i februar og nyder nu, at hun er tættere på sin franske familie.

I BILLED-BLADET nr. 16, der udkom torsdag d. 20. april, kan du læse et stort interview med Stéphanie Surrugue fra Paris, hvor hun fortæller om sine franske rødder, en hverdag uden mand og børn samt livet som korrespondent og de omkostninger, der følger med.

LÆS MERE: Stéphanie Surrugue: Jeg har altid haft eventyrlyst

Læs mere om: