Stjernen fra Theo & Den Magiske Talisman: Jeg glæder mig hver dag

Safina Coster-Waldau og Kian Lawson-Khalili

Foto: Birger Storm

Mange tusinde danskere følger Theos rejse gennem Thannanaya hver dag, og det gælder også Kian Lawson-Khalili, der spiller hovedrollen Theo.

Lørdag, 8. december 2018 - af Laura Dalgård Hansen

Allerede få dage inde i december er der allerede mange børn og andre julekalenderfans, der er kommet på fornavn med Theo fra DR’s julekalender ”Theo & Den Magiske Talisman”.

Han bliver spillet af 13-årige Kian Lawson-Khalili, og han er også én af de mange tusinde seere, der troligt følger med i julekalenderen.

- Jeg glæder mig hver dag, fortalte den unge julekalenderstjerne, da han var på besøg i Aftenshowet. I studiet havde han selskab af Theos morfar, som bliver spillet af Bjarne Henriksen, og han følger også det magiske decembereventyr. 

Theo & Den Magiske Talisman hitter

Det er der rigtig mange andre danskere, der også gør, og julekalenderen er allerede blevet et hit hos seerne. 

Ifølge de seneste målinger fra Kantar Gallup er afsnit et og to af julekalenderen de mest sete programmer i hele sidste uge.

Der var cirka 850.000, der så de to første afsnit. Målt på seere slår DR’s magiske julekalender indtil videre både de danske håndboldkvinder, der spiller EM i Frankrig og ”Tvillingerne og julemanden” på TV 2.

BILLED-BLADET bringer torsdag den13. december et interview med den unge julekalender-skuespiller.

Se flere billeder fra "Theo & Den Magiske Talisman" i galleriet herunder: 

Galleri: Theo og den magiske talisman