5. jun. 2016
Af af Casper Nielsen

Susanne Bier: Jeg taler tit med Tom Hiddleston

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/10.5623877am_0.jpg
Susanne Bier kunne godt tænke sig, at lave mere John Le Carré-filmatisering, for samarbejdet med den charmerende Tom Hiddleston som Jonathan Pine i "Natportieren" har været rigtig godt.
Susanne Bier har fri efter den store succes med TV-serien ”Natportieren”. Filmatiseringen af John Le Careés spionfortælling har dog givet hende blod på tanden til mere. - Det var sjovt med ”The Night manager”. Jeg kunne godt tænke mig at lave mere, for det har været rigtig godt. Jeg taler også tit med Tom Hiddleston, siger Susanne Bier. - Havde du indflydelse på, at det var ham, der blev valgt til hovedrollen? - Vi blev valgt samtidig til det store TV-projekt, siger Susanne Bier om den dyrt producerede, britisk-amerikanske TV-serie, der er blevet distribueret til 180 lande.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

007-film til Susanne Bier?

Susanne Biers navn er på baggrund af den 007-agtige stil i serien i engelske medier blevet koblet sammen med den næste James Bond-film. Sam Mendes har nemlig slået fast, at han ikke vender tilbage for at instruere 007-film nummer 24. - Det er rygter. Rygter, rygter. Men prøv at spørge, om jeg godt ville vinde i lotto. Det ville jeg da også synes ville være fedt, siger Susanne Bier. LÆS MERE: 10 facts om Tom Hiddleston

Læs mere om: