Mandag, 9. januar 2017 — af Majken Munk

Susanne Biers Natportier vandt tre Golden Globes

Tom Hiddleston
Tom Hiddleston
Foto: All Over
”Natportieren” blev overraskende nomineret til fire Golden Globe-statuetter. De tre kom i hus.

Det var ikke Susanne Bier, der selv blev hædret for sin britiske serie ”The Night Manager”, hvis danske titel er "Natportieren". Til gengæld blev de bærende skuespillere hædret med Golden Globe-statuetter.

Tom Hiddleston, der spiller hovedrollen som undercover-agenten Jonathan Pine, vandt sin første Golden Globe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er fuldstændig fantastisk. Jeg er så stolt, overrasket, rørt og begejstret. Jeg er så stolt af, at vi formåede at fortælle den historie på en passende måde, fortæller Tom Hiddleston til Golden Globe Awards efter han modtog prisen for bedste skuespiller i en miniserie.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
Susanne Bier fejrede globerne med sine to vindere Tom Hiddleston og Hugh Laurie
Foto: Have PR

”Natportieren” blev yderligere belønnet

Det var en overraskelse for Tom Hiddleston, at han selv modtog en Golden Globe for sin rolle i serien, men han håbede, at serien ville blive belønnet med en enkelt Golden Globe. Så da hans kollega Hugh Laurie løb med statuetten for bedste mandlige birolle i en TV-serie, tænkte Tom Hiddleston:

- Nå, der var den - den bedste mand vandt. Så jeg forventede virkelig ikke selv at stå med denne pris nu," fortæller han til Golden Globe Awards.

Olivia Colman, der spiller Angela Burr, den retfærdighedssøgende politikvinde, blev også belønnet for sit skuespil. Hun vandt den kvindelige pendant til Hugh Lauries pris, altså bedste kvindelige birolle i en TV-serie.

Priserne blev fejret med drinks og selfies. Desværre kunne Oliva Colman ikke være til stede, men de to herrer fejrede deres pris med kvinden bag serien, Susanne Bier. Og der var da også grund til at fejre, for ”Natportieren” blev aftenens mest vindende TV-serie.

Natportien nomineret til 12 Emmy-priser

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden