Susanne Storm fra Rejseholdet: Sådan var det at lave serien

Susanne Storm.

Susanne Storm.

Foto: Lars H. Laursen
Skuespilleren Susanne Storm mindes med glæde, da hun spillede psykologen Helene i DR-serien ”Rejseholdet”.

For 19 år siden blev Susanne Storm kendt som psykologen Helene, der bliver kæreste med Lars Brygmanns karakter La Cour i ”Rejseholdet”.

I øjeblikket genudsendes den populære krimiserie på DR1 hver lørdag aften, og 49-årige Susanne Storm mindes sin medvirken i ”Rejseholdet” med stor glæde.

- Det er vildt, at den stadig sendes så mange år efter, men det var fedt at være med i serien, for det var et fantastisk hold af skuespillere, fortalte hun med et smil til BILLED-BLADET, da hun var til premiere på filmen ”De frivillige”.

Foto: DR

Fra barsel til Rejseholdet

- Jeg nød virkelig at optage "Rejseholdet", for jeg havde lige fået et lille barn, så jeg vendte tilbage fra barsel og var klar til at komme i gang igen, forklarede Susanne Storm.

Hun har sønnen Luca og datteren Vilma med sin eksmand Claus Ploug.

Filmer i Finland

Før ”Rejseholdet” (2000-2004) havde Susanne Storm medvirket i TV-serien ”Taxa”. Hun var senere med i ”2900 Happiness” og vandt i 2015 en Bodil for sin rolle i filmen ”Klumpfisken”.

Nu er hun i gang med at optage endnu en TV-serie, denne gang i Finland.

- Jeg laver TV-serien ”Advokaten” i Helsinki, og der er rigtig mange skuespillere fra Danmark med i den. Vi filmer indtil september med pauser indimellem, forklarede Susanne Storm. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden