1. maj. 2016
Af Maria Rode Olsen

Svenskerne fejrede Lighthouse X

lighthouse X
Foto: Birger Storm
Lighthouse X - det danske bidrag til det europæiske Melodi Grand Prix - blev hyldet af danskere og svenskere til Grand Prix- fest på den svenske ambassade.

Den svenske ambassade i København var fyldt med både danske og svenske gæster, da der blev inviteret til farvel-fest for danske Lighthouse X og svenske Frans, inden de sendes til det europæiske "Melodi Grand Prix" i Stockholm.

Det var den svenske ambassadør Fredrik Jörgensen, der havde inviteret til festen, hvor de to deltagere også optrådte med deres Grand Prix-bidrag og flere musikalske indslag.

Mors Dag: Glæd din mor i 6 eller 12 uger og få 2 biografbilletter

Johannes Nymark, Søren Bregendal og Martin Skriver i Ligthouse X sang blandt andet deres single "It's a brand new Day" og deres cover af Anne Linnet sangen "Tusind stykker" til stor begejstring.

Vi skal have det sjovt

De tre danske gutter drager til Stockholm allerede onsdag den 4. maj, og de glæder sig til at fyre den af på scenen med deres sang.

- Det vigtigste er, vi har det sjovt. Hvis vi ikke har det godt, kan vi aldrig komme helt ud til publikum, siger Søren Bregendal.

Før danskerne skal synge i den anden semifinale er der en uge med prøver, så de bliver helt klar til den store konkurrence.

Læs mere om: