Lørdag, 7. marts 2020 - af Luise Marie Bekker

Sys Bjerre: Jeg troede ikke, jeg skulle blive monogam

Sys Bjerre.
Sys Bjerre.
Foto: Thomas Laursen
Sys Bjerre danner par med en tidligere Melodi Grand Prix-deltager, og parret er hammerforelskede.

Når Sys Bjerre går på scenen til Melodi Grand Prix med sangen "Honestly", har hun sin kæreste, Peter Lützen, med som heppekor.

Og Melodi Grand Prix er ikke helt ukendt for ham. Han deltog nemlig sidste år med bandet "Humørekspressen".

- Han var den første, jeg spillede sangen for. Vi er begge sangskrivere og holder fast i at være ærlige for hinanden. Man kan ikke bruge det til noget, hvis ”konefaktoren” spiller ind, hvor konen står ved siden af og siger: ”Nej, hvor er det godt det hele”. Det kan være svært, hvis den person, man er forelsket i, siger, at det ikke er godt, men det er en gave, når vi ikke tager det personligt. Han syntes, jeg skulle gå videre med sangen og har støttet mig i det, fortæller Sys Bjerre til BILLED-BLADET.

Peter Lützen og Sys Bjerre.
Foto: Thomas Laursen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fra kollektiv til andel

Sys og Peter bor sammen på Amager - ikke så langt fra Royal Arena.

Inden da boede Sys i kollektiv.

- Jeg har aldrig forestillet mig, det var sådan her at være monogam og være i et parforhold. Jeg har skyet det som pesten og forestillet mig, det ville være det værste kun at skulle være sammen med én person. Jeg havde ikke forestillet mig, jeg ville få lyst til at blive gift og få børn. Det har aldrig, aldrig været i mit hoved, siger den 34-årige sangerinde. 

Og med Peter er hun vendt på en tallerken. 

Sys Bjerre.
Foto: Thomas Laursen

Sys Bjerre: Nu vil jeg det hele

De er hammerforelskede. Og kun i hinanden.

- Nu vil jeg gerne det hele. Det skal bare være ham. Jeg dagdrømmer om hus og hund og sejlbåd. Sådan nogle helt almindelige drømme, og det er så fascinerende at have dem selv. Det er kombinationen af mig og ham, der gør det. Mine ekskærester havde ikke en chance for at fremkalde de her følelser i mig. Jeg var ikke et sted, hvor jeg havde adgang til dem, fordi jeg havde buret mig selv inde i en idé om, hvem jeg var. Der var lukket. Jeg havde bygget tremmer rundt om mit hjerte. Det har været en lang, men smuk omvej, jeg tog hertil. For jeg har fået en masse gode oplevelser ud af det.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden