6. okt. 2022
Af Luise Marie Bekker

Tanja fra Gift ved første blik bliver smidt ud: Det var ret ydmygende

Tanja fra "Gift ved første blik".
Tanja fra "Gift ved første blik".
Foto: Hanne Juul
Benny viser Tanja døren i “Gift ved første blik”.

Indtil videre er det gået meget godt for Tanja og Benny.

Men i aftenens afsnit vender stemningen, og så ender det helt galt for parret.

– Vi har jo fjantet en del rundt og også haft det sjovt. Jeg begynder måske bare på et tidspunkt at savne, at vi udbygger den lidt overfladiske og lalleglade relation. Jeg fornemmede dog hen ad vejen, at jeg skulle være meget forsigtig i min tilgang til at lære Benny at kende for mere end bare spasmageren. Jeg syntes ikke, jeg kom nogle vegne med det. Jeg begyndte at føle mig misforstået – når jeg for eksempel ville høre mere ind til, hvem Benny var – interesser og fritidsaktiviteter – blev jeg efterladt med et indtryk af, at det ikke var noget, vi skulle snakke om, fortæller Tanja.

Benny vil stoppe

Tanja og Benny besøger hinanden på tværs af landet, og pludselig melder Benny ud, at han vil stoppe eksperimentet.

– Det kom jo lige pludselig frem, at han havde overveje skilsmisse allerede efter hjemturen fra Wien. Og det var jo en lidt underlig udmelding at have hængende over hovedet og i sig selv en overraskelse. Særligt fordi den ikke umiddelbar hang sammen med den måde, han var smilende og glad på, men som jeg hen ad vejen begyndte at opleve som en facade. Det usagte hobede sig op, og det var noget af en limbo at være i, og Benny var max presset til sidst – det kunne man mærke på 10 km afstand, og det samme var jeg selv. Så helt overrasket var jeg ikke, men jeg havde sgu ikke regnet med at blive smidt ud! siger hun.

Benny siger til Tanja, at nu pakker hun sine ting og kører hjem – han smider hende simpelthen ud af sit hus!

Tanja: Jeg blev pissesur

Det var superubehageligt, vildt grænseoverskridende og også ret ydmygende. Og måske netop fordi jeg faktisk syntes, at jeg forsøgte at gøre det bedste, jeg kunne ved at foreslå, at vi blev hjemme og sammen lavede en plan for den efterfølgende parterapi.

Tanja var mildt sagt ikke glad for situationen.

– Ærligt, så blev jeg i faktisk også pissesur, og tænkte: “Nu stopper festen altså”. Og lige så meget som jeg havde lyst til at han skulle tage sig sammen og komme ind i den her kamp, lige så meget havde jeg selv lyst til at komme ud af den.

Læs mere om: