Thomas Blachman:
Thomas Blachman: Jeg skal giftes

Thomas Blachman

Thomas Blachman

Foto: AOP
Thomas Blachman skal giftes med sin kæreste Sarah Schackinger, som han mødte for godt et halvt år siden.

Thomas Blachman er lysår fra sit til tider onde TV-lune i disse dage. Han skal giftes med Sarah Schackinger, afslører han over for BT.

- Vi er enige om, at vores bryllupsfest ikke skal være et tilløbsstykke. Det skal være en hyggelig, uprætentiøs fest, som skal afspejle den varme og kærlighed, der er mellem os og dem, vi holder af, siger han til BT.

Han mødte den 36-årige billedkunstner i november 2013, og brylluppet skal stå til august. Det bliver en borgerlig vielse, fordi Blachman har jødiske aner efter sin far.

Thomas Blachman blev i 2011 skilt fra Viola Heyn-Johnsen efter 18 års ægteskab. De fik Ramona, otte år, og Henry på 12 år. Sarah Schackinger har Joshua på ni år fra et tidligere forhold. Parret siger til BT, at alle har det godt med hinanden, og står det til Blachman er tre sammenbragte børn rigeligt.

Spontant bryllup

- Jeg ved ikke, om vi skal have børn sammen. Måske bliver jeg for gammel en far. Bare tanken udmatter mig. Vi har tre dejlige børn tilsammen, og vi kan lide hinandens børn. Det er ikke altid, man er så heldig, siger han og forklarer, hvorfor han har mod på ægteskabet igen.

- Fordi Sarah er en kvinde, det ville være dumt ikke at gifte sig med. Jeg ved godt, at det selvfølgelig er vanvittigt spontant. Men det er jo også en dejlig romantisk ting at kunne mærke, hvor den er der. (..) Alt er oppe at ringe, siger han til BT.

Og Sarah Schackinger er ikke mindre forelsket.

- Det er det menneske og den karisma, der kendetegner Thomas, der har gjort, at jeg vil giftes med ham. Han er en fantastisk begavet mand (..) Jeg er også vild med hans måde at være far på, siger hun til BT.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden