30. jan. 2014
Af af Helle Skram de Fries

Thomas Blachman vil lave sin egen gruppe

Thomas Blachman.
Thomas Blachman.
Foto: Birger Storm
Thomas Blachman har selv valgt at få gruppe-kategorien i "X Factor" og ved allerede nu, at han vil lave en gruppe med nogle af de ældre solister.

I år fik "X Factor"-dommerne mulighed for selv at fordele de tre kategorier, og her valgte Thomas Blachman, til manges overraskelse, helt frivilligt at tage den svære gruppekategori.

- Jeg havde lyst til det. Og så så jeg ret hurtigt for mig, at jeg ville kunne lave en ret fed gruppe med nogle af de ældre solister, der er blevet sorteret fra. For der var nogle ret gode sangere imellem, forklarer Thomas Blachman til Ekstra Bladet.

Bootcamp i Rundetårn

I udsendelsen på fredag skal vi med på bootcamp hos de tre dommere. Thomas Blachman holder bootcamp i Rundetårn, Lina Rafn i Kødbyen i København og Remee har sin bootcamp på Stay Hotel på Islands Brygge.

Her skal deltagerantallet reduceres, og næste fredag skal hver dommer finde frem til de tre deltagere, de vil have med til liveshow.

Se en oversigt over, hvilke deltagere der gik videre til bootcamps - klik her

Af listen over de, der er gået videre til bootcamps, fremgår det, at Thomas Blachman kun har taget seks grupper med på bootcamp, hvor de andre to dommere har otte deltagere med.

Og det skylder netop, at Thomas Blachman vil danne nogle grupper selv- blandt andet med nogle af de solister, der bliver valgt fra at de to andre dommere.

Læs mere om: