Tirsdag, 2. januar 2018 - af af Ken Richter og Niels Burgos

Thomas fra Hammerslag: Elsker livet på landet

Thomas Risager med sin hustru, Charlotte.

Thomas Risager med sin hustru, Charlotte.

Foto: Lars Horn
Den 44-årige mægler fra Hammerslag har brug for at trække stikket en gang imellem.

I "Hammerslag" må mæglerne være forberedte på lidt af hvert.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

I programmets julespecial fra London blev de præsenteret for en lejlighed til næsten en kvart milliard kroner - men så højt kommer man ikke i årets første udgave, der sendes den 2. januar kl. 20.

Her er mæglerne bl.a. i det idylliske Præstø - og det burde sikkert passe Thomas Risager fra vestholdet ganske glimrende. Privat er han nemlig også bedst tilpas uden for de helt store byer.

Rart med simple gøremål

Foto: Lars Horn

– Det er ikke fordi, vi er menneskesky, men vi elsker livet på landet. Vi nyder at være private og have masser af luft omkring os. Til daglig er jeg omgivet af mennesker 70 timer om ugen, og så er det rart, at jeg kan trække stikket ud for at foretage mig simple gøremål som for eksempel at flække træ eller lappe huller i vejen med min traktor, forklarer 44-årige Thomas Risager. 

 

Vil gerne længere ud

 

Efter at have boet i villa inde i Hjørring blev han og fru Charlotte enige om, at de ville ud på landet, hvor de begge kommer fra. – Det skulle også være inden, vi blev for magelige, griner jævnaldrende Charlotte, der allerhelst havde set, at de var flyttet helt til Lønstrup, hvor hun kommer fra.  – Derfor blev det et kompromis lidt uden for Hjørring. Men så er vi da på vej. Så kan vi måske flytte til Lønstrup på vores ældre dage, tilføjer hun. Charlotte arbejder hos et boligselskab - og sammen har parret  børnene Mads og Ida på 13 og ni år.

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden