Thomas Hwan fra "Bedrag" er en god kæreste

Thomas Hwan med sin kæreste, Johanne Louise Schmidt

Thomas Hwan med sin kæreste, Johanne Louise Schmidt

Foto: Martin Høien
Thomas Hwan har i fire år været kæreste med kollegaen, Johanne Louise Schmidt, og hun er mere end glad for ham.

Thomas Hwan, 33 år, er ikke bare kærlig og omsorgsfuld som politimanden, Alf, i TV-serien "Bedrag". Det er han så sandelig også privat, forsikrer hans kæreste og kollega, Johanne Louise Schmidt. 

- Ud over at jeg synes, at Thomas er utrolig smuk og meget tiltrækkende, så er han også et ufattelig humoristisk menneske med begge ben plantet på jorden. Han er interesseret i verden og det samfund, vi lever i, så han er altid god at have en samtale med, siger den 32-årige skuespiller, der også snart er aktuel i en krimi. 

Johanne Louise Schmidt spiller vicekriminalkommissær Carl Mørcks sekretær, Rose, i den tredje filmatisering af en Jussi Adler Olsen-roman "Flaskepost fra P", der har biografpremiere på torsdag.

Hjemme ved middagsbordet har hun og Thomas altså masser at snakke om, og selvfølgelig nørder de også igennem med deres skuespilleri.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Thomas Hwan og kæresten ser hinandens forestillinger  

– Vi sparrer rigtig godt med hinanden. Vi ser hinandens forestillinger inden premieren og giver hinanden feedback. På den måde er det en fordel at være kærester med en skuespiller. Vi har begge en forståelse for, hvad den anden går igennem i processen med at forme en rolle, fortæller hun.
 
- Selvfølgelig skændes vi også. Det ville da være mærkeligt andet. Vi har begge temperament. Heldigvis er Thomas ufattelig ærlig, så tingene får ikke lov til at vokse til en kæmpestor byld. Det har jeg ikke været vant til før, så det sætter jeg stor pris på, siger Johanne Louise Schmidt.
 
Læs interview med hende i næste nummer af BILLED BLADET.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden