Tirsdag, 30. marts 2021 - af Karina Didriksen

Thure Lindhardt roser Jeanette Ottesen: Hun er et naturtalent

Thure Lindhardt og Jeanette Ottesen.
Thure Lindhardt og Jeanette Ottesen.
Foto: Sille Serup/DR
Skuespilleren Thure Lindhardt har kun gode ord at sige om svømmeren Jeanette Ottesen, som han er mentor for i ”Den store premiere” på DR1.

Den danske stjerneskuespiller Thure Lindhardt er dybt imponeret over svømmeren Jeanette Ottesen, som han er mentor for i ”Den store premiere” på DR1.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I programmet kommer sportsstjernen ud på dybt vand, når hun skal lære at spille skuespil, og i andet afsnit fik hun ros for sin præstation i en scene fra ”Et dukkehjem”.

- Jeanettes styrker er, at hun er arbejdsom, stræbsom og ambitiøs, og hun giver ikke op. Hun har en stor tilgang til sit følelsesliv, og så har hun det, der hedder en naturlig replik, siger Thure Lindhardt til BILLED-BLADET og fortsætter:

 

- Hun er rigtig god til at sige replikker, og hun er nærmest det, jeg vil kalde for et naturtalent. Det tænkte jeg ret hurtigt, men jeg sagde det jo ikke til hende med det samme!

Hun er sød og sjov

46-årige Thure Lindhardt mener, at han og Jeanette Ottesen er et godt match.

- Hun har virkelig et hårdtarbejdende vinder-gen. Hun ved, hvor meget det kræver at blive god til noget, så jeg var rigtig glad for, at jeg blev sat sammen med hende. Og så er hun simpelthen så sød og sjov, lyder det med et smil fra skuespilleren.

Thure Lindhardt er blandt andet kendt fra DR-serien ”Broen” samt filmene ”Flammen & Citronen” og ”Sandheden om mænd”. Derudover har medvirket i flere udenlandske film og serier.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden