Tidligere drabschef: DR vil for meget med Forbrydelsen

I "Forbrydelsen 3" får Sarah Lund travlt med at løse en gåde om kidnapning og mord.

I "Forbrydelsen 3" får Sarah Lund travlt med at løse en gåde om kidnapning og mord.

Foto: DR
Spørger man en rigtig politiinspektør, er der for mange usandsynligheder i seer-succesen

Mange TV-seere sidder klinet til skærmen og DR1 søndag aften, når Sarah Lund og kollegerne prøver at finde Emilie Zeuten og morderen.

Men den tidligere drabschef og nuværende leder af efterforskningsenheden ved Københavns Vestegns Politi Bent Isager-Nielsen mener, at "Forbrydelsen 3" indtil videre er alt for dyster og urealistisk. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

- DR vil for meget med "Forbrydelsen". Det skal ske for hurtigt, for surt, for mørkt og regnfuldt, samtidig med at det hele er negativt og urealistisk. De er jo skide-sure alle sammen. Sikke da et arbejdsmiljø, de har, hvor folk, som er uligevægtige, skal stå i spidsen for at opklare en meget alvorlig sag, siger politiinspektøren til avisen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Han prøver at lade være med at have politibrillerne på, når han ser kriminalserier, men det lykkes ikke altid.

- Det er svært, når der er så mange himmelråbende usandsynligheder i denne serie, men jeg prøver at være konstruktiv. Men hvis jeg skal føle mig rigtig underholdt, så skal der også være lidt glæde i serien. Her stresser de jo rundt og er sure hele tiden, siger Bent Isager-Nielsen, der blandt andet nævner Sarah Lunds pistol i handskerummet, afhøringer der bliver afbrudt hele tiden og en familie, der er alt for tæt på efterforskningen, som nogle af kilderne til irritation.

Det er dog ikke ensbetydende med, at han ikke vil se resten af "Forbrydelsen 3":

- Jeg synes stadig, det er god underholdning. DR kan jo virkelig lave politiserier, når de vil, tilføjer den garvede politiinspektør.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden